Nádory

 

 

 

Nádory

 

Čajová směs na prevenci a podporu léčby rakoviny:

 

Připravíme ji ze stejných dílů natě přesličky, řebříčku, kopřivy a květu měsíčku. Čaj pijeme preventivně, ale hlavně hned při prvních příznacích onemocnění.

 

 

Řepná šťáva proti rakovině:

 

Čerstvá syrová šťáva z řepy je jedním z nejlepších preventivních i léčebných prostředků proti rakovině. Řepa je levná a šťávu si lehce připravíme v odšťavovači, dá se už i koupit v prodejnách zdravé výživy. Vypijeme-li dvakrát týdně 1-2 dl šťávy, kromě prevence rakoviny si léčíme i paradentózu, vnitřní orgány a dodáváme organismu množství mimořádně zdravých látek.

 

 

Kapustová zelenina proti rakovině:

 

Podle nejnovějších odborných výzkumů se v brokolici, kapustě a zelí našly látky, které prokazatelně zastavují růst rakovinových nádorů. Častá konzumace této zeleniny, nejlépe v syrovém stavu nebo jen mírně tepelně zpracovaných, je výbornou prevencí, ale i podpůrným prostředkem při léčbě této zákeřné nemoci.

 

 

Protirakovinná šťáva:

 

Smícháme stejné díly šťávy ze syrové řepy, mrkve a celeru. Pijeme denně 1-2 dl. Šťávu můžeme zředit vodou. Pijeme jako prevenci i podpůrnou léčbu nádorových onemocnění.

 

 

Aloe na rakovinu žaludku:

 

300 g listů rozmixujeme nebo pomeleme na masovém mlýnku, přidáme ½ kg medu, 7 dl červeného vína a 1 dl brandy. Trochu ohřejeme, dobře promícháme a necháme 2-3 týdny stát, občas protřeseme. Mírně ohřáté scedíme a užíváme třikrát denně 1 lžičku 2 hodiny před hlavním jídlem.

 

 

Rakovina kůže:

 

Postižená místa potíráme šťávou z vlaštovičníku zředěnou dvojnásobným množstvím vlažné vody. Současně působíme proti tomuto onemocnění i vnitřně podle předcházejících receptů.

 

 

Mast na rakovinové nádory:

 

Čerstvě vylisovanou šťávu z květů měsíčku vmícháme do stejného množství rozpuštěného rostlinného másla. Nádory potřeme a ovážeme.