Zázrak lásky

 

 

Zázrak lásky

 

Nápoj lásky:

 

Jeho hlavní složkou je nať saturejky, k jejím třem dílům přidáme po jednom dílu natě yzopu, máty, třezalky a ořešákových listů. Směs dáme asi do 1/3 objemu sklenice, doplníme červeným vínem a necháme 3-4 týdny macerovat, občas protřeseme. Scedíme a pijeme po stopce,r áno jednu, večer nejvíce dvě – i mnoho lásky může škodit.

 

 

Univerzální afrodiziakum:

 

Pomeleme na jemný prášek dva díly semene koriandru a jeden díl semene anýzu. Užíváme 1 lžičku této směsi rozmíchanou v trošce medu třikrát denně.

 

 

Aftrodiziakum pro muže:

 

Na podporu mužnosti připravíme čajovou směs ze dvou dílů natě máty, k níž přidáme po jednom dílu listu ořešáku, natě bazalky a yzopu.

 

 

Pavlikova rada:

bohatě stačí kotvičník zemní :-D

 

 

Mužský čaj:

 

Tento univerzální čaj prospívá při všech mužských potížích. Obsahuje po dvou dílech kořene puškvorce a pýru, po jednom dílu natě truskavce, řebříčku, přesličky, vrbovky a majoránky. Obvyklým způsobem připravený čaj z této směsi se doporučuje pít dlouhodobě.

 

 

Ženský čaj:

 

Podobně jako mužský čaj je upravený jako univerzální lék a prevence všech ženských potíží. Tato směs obsahuje po čtyřech dílech natě řebříčku a kontryhele, dva díly kořene puškvorce a po jednom dílu natě třezalky, meduňky, máty, květu heřmánku a semene fenyklu. Čaj připravíme obvyklým způsobem a pijeme ho delší dobu.